Kaymakam Parlak'tan Şartlı Evet

Kaymakam Parlak

Kendisini maçlara davet eden Gönen Belediyespor yöneticilerine şart koşan kaymakam Hüseyin Parlak, herkesin birbirine saygıyla yaklaştığı bir ortamda maç seyretmekten keyif alacağını söyledi.






Gönen
Belediyespor yönetimi Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak'a bir ziyaret gerçekleştirdi. Tanışma amaçlı yapılan ziyarette kaymakam Parlak'a çikolatayla birlikte üzerinde isminin yazdığı olduğu 10 numaralı Gönen Belediyespor forması hediye eden yöneticiler, kendisini maçlara davet etiler. Ziyarette her bir yöneticiyi dikkatle dinleyen kaymakam Hüseyin Parlak, kendilerini tanıma amaçlı kısa notlar aldı. Maçlara gelmesini bir tek şarta bağlayan kaymakam Parlak, tribünlerde kötü tezahüratların kendisini çok üzdüğünü belirtti. Parlak, Sahada mücadele eden oyuncular da, tribündeki seyirci de bunun bir oyun olduğunu unutmamalı. Sahadaki mücadelede yetersiz kalan oyuncuların maçın hakemlerine itirazlarını hala anlamış değilim. Ama Gönen için bunu söyleyemeyiz. Şimdiye kadar edindiğim bilgiler Gönen taraftarlarının bu konuda duyarlı davrandığı şeklinde” dedi.


Spor Tesisi İçin Olumlu Konuştu

Gönen Belediyespor yöneticisi Sezgin Şen, kulüp ve sporcular hakkında kaymakam Hüseyin Parlak'a bilgi verirken tesis konusunda ısrarcı olmalarının sebeplerini de belirtti. Şen, alt yapıyla birlikte 150'nin üzerinde lisanslı sporcusu bulunan kulübün asıl hedefinin sağlıklı bir nesil yetiştirmek olduğunu, sporla birlikte gençleri içki, sigara ve kahve kültüründen uzaklaştırmak istediklerini söyledi. Yapılacak tesisin amaçlarını gerçekleştirmekte çok önemli bir yer tuttuğunu da sözlerine ekleyen Şen'e kaymakam Parlak cevap olarak olumlu yaklaştı.  






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı